2017. jan 17.

Nem a fogyatékosságod számít, hidd el elképesztő vagy - Beyond Eyes game

írta: m admin
Nem a fogyatékosságod számít, hidd el elképesztő vagy - Beyond Eyes game

 

beyond_eyes_0.jpg

 

 

Beyond Eyes játék fő célja megmutatni milyen az elfogadás, elkalauzol egy fantáziadús világba, ahol a főszereplő, Rae, egy 10 éves lány.
Rae nem olyan, mint a legtöbb lány. Elvesztette látását egy balesetben, egy tűzijáték során.

Egy kisgyermek csekély tapasztalattal, félve hangos zajoktól, nyilvános helyektől, szinte teljesen izoláltan, egyedül él, alig hagyja el házát. Inkább tölti szabadidejét különleges kertjében, ahol minden illat kellemes és minden szép. Egy barátja is van, Nani, egy vörös macska.



beyond_eyes_8.jpg

beyond_eyes_1.jpg

beyond_eyes_6.jpg

Azonban Nani eltűnik, Rae végül elnyeri a bátorságot, hogy első alkalommal nekivágjon egy számára új és életet megváltoztató útra, hogy megtalálja hiányzó barátját.

beyond_eyes_3.jpg

beyond_eyes_7.jpgbeyond_eyes_2.jpg

A külvilág ismeretlen, de irányítva, a játékos kezében a döntés. Rae, a vak kislány megtanulja legyőzni a félelmeit, és úgy találja, a szépség mindenhol megtalálható és új barátokra is lel.

A játék egyedi rajzolatú kedves grafikája meséssé teszi az alaptörténetet, nem utolsó sorban a játékost rávezeti arra, hogy a fogyatékos emberek világa valójában színes, mert különleges fantázia birtokában vannak. Ők is vágynak barátokra és ők is szeretik átélni az élet szépségeit.

A játék fejlesztői oldalát itt találjátok. 

Beyond Eyes játék letöltés (fizetős)

Az alábbi videót angolul beszélő érdeklődő olvasóinknak ajánljuk, ez egy játék teszt.

 

Szólj hozzá

játék technika élmény fogyatékosság