2016. jan 25.

Digitális Tartalom Látássérülteknek - DITAL Online Könyvtár

írta: m admin
Digitális Tartalom Látássérülteknek - DITAL Online Könyvtár

foldgomb.jpg

Ismét egy lehetőséget szeretnénk bemutatni Nektek az online könyvolvasás témakörében!

Pontosabban egy digitális könyvtárat hoztunk el Nektek, amely látássérülteknek teszi elérhetővé feltöltött könyvállományát. Bízva abban, hogy még mindig van új a Nap alatt...azaz létezik olyan könyv, amit még nem olvastatok el, reméljük, itt megtaláljátok majd!

Az oldalon fellelhető könyvek listáját regisztráció nélkül is meg lehet tekinteni, azonban a továbbiakhoz feltétlen regisztráció szükséges. Ehhez Regisztráció megkezdése előtt készítsük el a látássérültséget igazoló dokumentumot .pdf vagy .jpg formátumban!

A logikusan jól felépített oldalnak van Könyvtár oldala, máris egy keresővel indul, ahol több szempont alapján indíthattok el kutatást kedvenc könyvetekkel kapcsolatosan. Az oldalt itt találjátok.

Az oldal szerkesztői, gondoltak a tanácstalanokra is, akik esetleg még nem döntötték el, milyen könyvet olvasnának leginkább. Ehhez egy folyamatosan frissülő TOP LISTÁT hoztak létre, melyet itt találtok.

 

Mindent összevetve, nagy szeretettel ajánljuk figyelmetekbe ezt a remek oldalt, a DITAL.HU-t! :)

Szólj hozzá

könyv regény kisregény kortárs regény online könyvtár vakoknak letölthető könyv látássérülteknek könyvolvasó szoftver netkönyvtár alkosoft.hu JAWS olvasóprogram