2018. aug 09.

Leukémiás gyermekekért - jótékonysági guggolóverseny

írta: m admin
Leukémiás gyermekekért - jótékonysági guggolóverseny

leukemias_gyermekekert.jpg

képen: testépítők együtt egy színpadon, akik csatlakoztak a jótékonysági akcióhoz

A győri Cutler Fitness jótékonysági guggolóversennyel toldotta meg a gyűjtési akciót.

A Cutler edzőtermek nagyot álmodtak. Életre hívtak egy gyűjtés, a cél pedig nem kisebb, mint a Heim Pál Gyermekkórház Onkológiai Osztálya számára egy közel 8 millió forint értékű lélegeztetőgép megvásárlásához szükséges összeg gyűjtése.

"Úgy érezzük, hogy ez az alkalom az, ahol meg tudjuk mutatni közösen, hogy a testépítők társadalma igenis össze tud fogni egy nemesebb cél érdekében. Sokan azt hiszik, hogy a testépítők önzőek és öncélúak, de itt és most meg fogják mutatni, hogy mindez nem igaz. Adományozni, megosztani és másokat is az összefogásra buzdítani kötelező" - fogalmazott a kezdeményezés egyik szülőatyja, Kathi Béla.

A gyűjtéshez időközben több más edzőterem-hálózat is csatlakozott, a győri Cutler Fitness pedig jótékonysági guggolóversennyel toldotta meg az akciót.

A cél az volt, hogy adott induló 100 kilóval minél többször leguggoljon. A győri terem színeiben heten indultak: Freimann Sándor, Kerecsényi Péter és Molnár Tamás tulajdonosok, illetve nem kisebb nevek mint Kathi Béla, Bohos Kornél, Vörös Zoli és Tóth Dani. Minden sikeres ismétlésért a terem 1000 forintot adományozott a Gyermekleukémia Alapítványnak. Ezen felül lehetőséget biztosítottak minden vállalkozó szelleműnek részt venni a gyűjtésben, cégek és magánszemélyek is indulhattak. A rendezvényen végül nem kevesebb, mint 920 ezer forint gyűlt össze.

 

Szólj hozzá

kozelet adománygyűjtés leukémiás gyerekek