2016. júl 22.

Autista kislány és az uzsonnás doboz - emberek vagyunk

írta: m admin
Autista kislány és az uzsonnás doboz - emberek vagyunk

autista_kislany_uzsonnas_doboz.jpg

A bridgendi férfi kislányával az Argosba ment vásárolni - éjjeli lámpát - , ahol a kislány meglátott egy Szenillás uzsidobozt. A 8 éves gyerek nagyon szerette volna megkapni apjától ajándékba, de az áruház akkor még nem árazta fel, így nem tudták eladni nekik. A kislány autista és egyszerűen elvesztette a kontrollt maga felett, összeomlott a történtek miatt. Apja, a 41 éves Robert Davies mindent megpróbált megtenni azért, hogy meg tudja venni a dobozt, még a managerekkel is beszélt, de az áruház hajthatatlan volt.

Azzal pattintották le szülőt, hogy csak másnap kezdik el árusítani - bár az nem derült ki, akkor miért volt már a polcon -. Amikor a kislánya dühkitörését próbálta kezelni, annak aki még nem látott ilyet, ez akár félelmetesnek is tűnhetett. Az apa azért is lépett fel magabiztosan, hogy cerys Lily ne tegyen kárt a többi vásálóban és magában sem. A parkolóban már Cerys Lily visszaszerezte az irányítást önmaga felett, így szépen hazakocsikáztak.

Nem sokkal a megérkezésük után rendőrök kopogtattak az ajtójukon, mondván, névtelen bejelentés miatt jöttek, valaki ugyanis azt állította, hogy bántalmazza a gyerekét, mert úgy tűnt, például akarta ellenére kényszeríti autóba. Az apa akkor elmesélte a járőröknek, hogy kislánya autista, és beavatta őket abba is, mi történt az áruházba, mitől kiborult a gyerek. Az egyik rendőr erre elmesélte az egyedülálló apának, hogy unokaöccse Asperger-szindrómás, így megértik a dolgot, aztán szirénázva - a Cersy Lily kedvéért - távoztak.

autista_kislany_apukajaval.jpg

 

forrás: borsosonline.hu

Szólj hozzá

közélet autista jótékonyság kozelet fogyatékosság