2016. feb 06.

Blender 3D-s játékok készítéséről - Szoftverek világa

írta: m admin
Blender 3D-s játékok készítéséről - Szoftverek világa

Japanese voxel garden by Kyan0s on Sketchfab

A fenti animáció pusztán kedvcsináló azoknak, akiket érdekel a játékkészítés, ehhez ajánlunk most egy programot:

Blender egy ingyenesen használható professzionális grafikai program, ami mindent tud ami ezen a területen fontosnak tekinthető. 3D animációk létrehozásához az egyik legjobb választás. Elérhető telepítést nem igénylő változat is belőle. 

Aki játékot szeretne készíteni a Blenderrel, nehéz fába vágja a fejszéjét. Kezdők, akik még többnyire ismerkednek a programmal (Blender) rendszerint elkedvetlenednek, mert a játék készítéséről fogalmuk sincs. Mondhatni ez egy külön szakma (még ha nem is oktatják, bár OKJ-s papírt  E-játékfejlesztő néven lehet szerezni - lásd: OKJ Tanfolyam) de ezt csak évek sok-sok gyakorlatával lehet elsajátítani profi szinten. A teljesség igénye nélkül néhány olyan ismeret-kategória, mely nélkülözhetetlen a munkához. (részlet a blender.hu oldaláról)

Találtunk egy Blenderre szakosodott magyar oldalt, ahol rengeteg hasznos infót találhattok, ha felkeltettük érdeklődéseteket a 3D-s játékkészítő program használatára. >>> blender.hu/

A Youtube-on óriási választékot töltöttek már fel, melyekből elsajátíthatod az egyedi praktikákat az alapvető használat bemutatása mellett. Nézz körül itt.

Ha pedig már meghoztad a döntést, letöltenéd a Blender grafikai programot, ajánlunk Neked egy oldalt ehhez, itt.

 

 

Szólj hozzá

játék animáció jatek játékkészítés 3D játék szoftver letöltés