2016. jan 28.

Életmódtábor - Sopron és környékén, sőt még Ausztriában is! :)

írta: m admin
Életmódtábor - Sopron és környékén, sőt még Ausztriában is! :)

2012_bulake_eletmodtabor.JPG

A képre kattintva a BULÁKE képgalériáját tekinthetitek meg!I

Hangulatos életmódtáborok mindig voltak egyesületünk életében, Mai cikkünkben egy kiemelkedően jól sikerült programunkra emlékezünk vissza, ahol a vidámság mellé csapódott jó idő, csodás tájak, városok mindannyiunkban felejthetetlen emléket varázsoltak! :)

"6. alkalommal is, mint eddig minden évben közel ötvenen tölthettük el az időt. Eme táborunk alkalmával is nagyon sok élménnyel gazdagodtunk, voltak mindenki számára bőven választható fakultatív lehetőségek a szabadidő eltöltésére.

A helyszín Fertőboz volt, s a hegyoldalon álló Gloriette panzió, ami hátsó kertkapuján át fel lehetett jutni a kilátóba, de a szálláshelyünk szobájának erkélyeiről is lehetett látni a Fertő-tavat. Ez utóbbit a sok program közül az egyiken még hajóval körbe is utazhattuk. Egyik nap busszal kijutottunk ausztriai Puhberg-be; csokigyár, egy gyönyörű tó és helyi étkekkel élvezhető táj, majd a varázslatos Szebasztián-vízesés fogadott minket. Hazafelé még „beugrottunk” rövid időre egy kastélyparkba sétálni, inni, kinek mi kellett.. Egyik napon soproni városnézés, egy másikon pedig kisvasúttal való kirándulás és a nagycenki kastély megnézése okozott sok örömöt fiataloknak és idősebb tagjainknak is. Akinek az esett jól, a közeli Hegykőn áztathatta elfáradt testét az igazi kénes gyógyvízben, de hajnalonként akár igazi keleti módon, tábortűznél teázhatott. Az egy hét mindenkinek hamar eltelt, kinek így, kinek úgy…"

Szólj hozzá

utazás élmény programjaink életmódtábor vakoknak látássérülteknek bulake programok BULÁKE