2016. jan 19.

Chioggiai csetepaté - audionarrációs előadás a Pesti Magyar Színházban

írta: m admin
Chioggiai csetepaté - audionarrációs előadás a Pesti Magyar Színházban

A Pesti Magyar Színház ​a Chioggiai csetepaté​ című komédia meghatározott előadásait a látássérült közönség számára audionarrációval teszi akadálymentessé.
Ezeket az előadásokat a műsorrendben AN jelzéssel látják el.

Youtube videó: Chioggiai csetepaté - előnarráció

Az audionarrációval kísért előadásaink regisztrációhoz kötöttek, ezért jegyvásárlás előtt tájékozódni arról, hogy melyik előadásunk akadálymentesített (narrációval kísért). A műsorrendben az audionarrációval kísért előadások mellett „AN” rövidítés szerepel.

Regisztráció: akadalymentesites@mszinhaz.hu

A tartalomból:

Carlo Goldoni, a komédia nagymestere, az egyik legtöbbet játszott színpadi szerző. Hogy miben rejlik töretlen sikere? Leginkább talán abban, hogy Goldoni tökéletesen ismeri az embert; a ravasz és nagyhangú, szenvedélyes és lusta, bölcs vagy éppen furfangra mindig kész embert. És tökéletesen ismeri a vígjátéki trükköket is, azokat a trükköket, amiket nagyrészt épp ő maga kísérletezett ki velencei boszorkánykonyhájában. Goldoni csúcsra járatja a komédia gépezetét: pletykák, nagy viták és kupánverések, félreértések, becsapások, vérbő helyzet- és jellemkomikum, csattanós felismerés a legváratlanabb pillanatban, szerelmi csatározások – hogy a néző csak kapkodja a fejét...>>>az előadás további tartalma valamint a szereplők és egyéb fontos információkat, itt találjátok.


Vakok- és gyengénlátók részére 50% -os, kísérőiknek 25 %-os kedvezményt biztosítanak az akadálymentesített előadásokra. 

Jegyigénylés és részletes információk:

Tóth Cecília, társadalmi felelősségvállalási referens
e-mail: akadalymentesites@mszinhaz.hu
Telefonszám: +36 70 903 8955



Szólj hozzá

művészet mobil app Pesti Magyar Színház Chioggiai csetepaté audionarrácio audionarrációs előadás audionarrációs színházi előadás BULÁKE