2016. jan 11.

Könyvbemutató - Jenei András: Az enyém

írta: m admin
Könyvbemutató - Jenei András: Az enyém

jenei_andras_az_enyem.jpg

Jenei András: Az enyém -  Tartalomból:

Mintha az íróval, Jenei Andrással egyszerre élnénk meg a végleges megvakulás előtti utolsó órákat, vele együtt ébrednénk rá a saját felelősségre, vonszolnánk át magunkat a közelben leselkedő depresszió és a halál között, majd ismét talpra állva együtt élnénk meg az élet minden örömét, együtt vállalnánk be a nagy kalandokat...

Jenei bevallottan tanítani is akar. Én is elrontottam, látod, vannak hibáim, de nem adom fel. Megtanulom a leckéket, felállok, és továbbmegyek. Te is így teszel? – A tanulság szinte azArchaikus Apolló-torzóét idézi, de a változtatásra intés lehetséges elcsépeltsége és a könyvek naplószerűsége egymás érdekességét menti meg, és fokozza tovább; és ha egy élettörténetbe már ilyen mértékig bekapcsolódhatott, melyik olvasó ne várná a folytatást? (forrás: tollal.hu)

Kivételes öröm a Szerzőnek, ha egy Olvasója szavakba önti, mit élt át a könyv olvasásakor:

"Először bevallom megijedtem, hogy ennyire megengedi a bepillantást az életébe, de nagyon hálás vagyok érte! Pont erre volt szükségem, hogy valaki kendőzetlenül beszéljen a vakok és látók kapcsolatairól, élethelyzeteiről és arról, hogy lehet átalakítani, programozni az addigi életünket egy ilyen traumát követően.
Igen élvezetes olvasmányok voltak, néhol nagyon szívszorító, máshol igen mulattató, pont mint bármelyikünk élete...
Fő a humor! És úgy láttam ebből nincs hiány, tehát csak így tovább!
Azt hiszem rákeresek majd a többi műre is…
 " (idézetünk Jenei András facebook oldaláról)

Az életregényt megtalálhatjátok a Magyar Elektronikus Könyvtár online polcain, itt Ahol különböző formátumok közül választhattok. Mi a html verzió mellett döntöttünk, melyet itt érhettek el.

Mindenkinek jó és élményekkel teli olvasást kívánunk!

...Jenei András több regényét is elhozzuk Nektek, ígérjük! :)

 

 

Szólj hozzá

irodalom online könyv Magyar Elektronikus Könyvtár MEK életregény letölthető könyv Jenei András Jenei András: Az enyém